Drick mer !



Ibland när jag passerar ett systembolag tänker jag lite surt, "men va f-n va folk köper alkohol, drick mer! för den sköna känslan av ännu en bakfyllemorgon nästa dag." Jag vet inte riktigt varför jag tänker så...

Kommentarer
Postat av: Erik "Semlan"

Vi har alla olika sätt att bli höga på. Sprit nyttjar nog flest. Några är grava sexmissbrukare. Andra droger än sprit nyttjas ganska flitigt. Men kanske någon triggar igång och blir småhög med papper och penna ...?

Postat av: ElStiffo

Jo man blir hög på olika sätt, det är sant. Och ett visst beroende av papper och penna har jag nog.Men det förstör inte min kropp. Och det kostar mycket lite. Det gör förmodligen inte att jag dör i förtid. Och om jag säger och gör 'dumma saker' så gör jag det vid fullt medvetande. Sexmissbruk tror jag är ett betydligt mindre samhällsproblem än alkolism och att-dricka-för-mycket-och-för-regelbundet.

Visst, låt människor köra bil, äta för mycket och dricka en massa alkohol, tre saker som kostar samhället mycket pengar, det är det oreflekterade eftersom-det-är-lagligt-är-det-ok-tänkandet som kan störa mig. jag är inte ute efter att DÖMMA en majoritet av Svenska folket, jag bara undrar 'va fan e de som e så fantastiskt?', liksom. Inga hårda känslor som amerikanarna säger :-)

2010-09-04 @ 09:27:46
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0