Ice cream of LOVEhttp://fairtilizer.com/track/IceCreamOfLove

CEBE - bara bra!


Kommentarer
Postat av: Bosse

Hm, det där verkar vara en intressant sajt. Kan man få en kort beskrivning av hur den fungerar, hur man kan använda den? Jag är så förbaskat lat att jag inte riktigt orkar ta mig igenom infon på Fairtilizer.

2009-11-09 @ 17:30:21
URL: http://booza69.blogspot.com/
Postat av: El Stiffo

Det blir en kortis, min mamma säger att jag redan varit uppe för länge. (Har lyssnat på Fairtilizer.)

Alltså, man kan lyssna, göra listor och ladda upp egen musik. Jag har inte kollat så mycket heller. Allting fungerar mycket smidigt och är lätt att förstå. Musiken hackar inget alls och jag har ändå en långsam uppkoppling. Längst ner på sin profilsida så finns en knapp där man kan döda hela prylen om man tycker att det inte är så kul längre! Så du har inte något att förlora på att testa. Hur lätt/svårt/smidigt det är att ladda upp egna saker vet jag inte, men det finns kategorin 'ambient', så det du gör skulle passa där bl.a. Om jag bara får ut tummen ur ett mörkt ställe där inte solen skiner så borde jag börja lägga upp egna saker också. Då kan vi göra spellistor med våra alster och rösta på varandra och annat kul! :-), natti-natti herr H.

2009-11-09 @ 23:06:28
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Herr H

Tack för den infon, Mr O. Mycket uttömmande och lockande till provning. "Det mörka ställe där solen inte skiner" är en förtjusande metafor som mycket väl kunde tjäna som beskrivning av det kommande vinterhalvåret. Önskar dig en god nattsömn.

2009-11-09 @ 23:50:39
URL: http://booza69.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0