Fint väder ute...


1 Landskap


2


3 Förort (huddinge)


4 Stockholm


5 Hökarängen


6 Tänk om du var ett mål och ingen sköt på dig...


7 Well,det är ingen ide´ att förneka sig själv, jag gillar den här bilden.


8 Med ett extra öga i pannan så reder sig allt...

Kommentarer
Postat av: Erik

Tar bara den filosofiska sexan just nu. ;-) Så träffande! En lekpark utan barn, ett fotbollsmål där ingen försöker skjuta mål. Själv försöker jag förtvivlat cykla fort framåt med ständig pyspunka på båda däcken! Nää, riktigt så jävligt är det inte. Förbaskat bra foto och bildtext!

Kommer nog hit igen, vilken bildkavalkad! :-)

Postat av: ElStiffo

Tack, snart kommer det en donad version av målet. För den behöver fixas. Ljuset när jag tog bilden var mycket mer poetiskt.

2009-05-17 @ 20:44:42
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Denna gång nr 3 förort. Vilket foto, ser ut att vara mycket vatten under bron! Bron (Huddingevägen?) ser ovanligt tom ut, eller är vinkeln sådan att bilarna inte syns? Lustigt ljus, tidig morgon eller kväll. Har du sett några grodor där i sankmarkerna? De har ju blivit av med många favoritställen i Stockholmstrakten, kanske har de en fristad där i Huddinge.

Kan inte sätta fingret på vad, men gillar fotot :-)

Postat av: Bosse

I all korthet: en fin serie du visar.

Håller på att packa väskan för en inrikes resa söderut.

Vi hörs/syns på nätet.

Kul att du är uppkopplad.

:-)

2009-05-18 @ 17:04:33
Postat av: ElStiffo

Erik; det är på kvällen och mörkare på riktigt än vad det ser ut som på bilden. Det är precis vad min lilla kamera orkar prestera innan den vill vila sig.

Jag har faktiskt inte hört några grodor, men ska spana lite på det. Utan att va för seriös vill jag nog påstå att en anledning till att du gillar bilden är att den är tagen på blodigt allvar! Jag ville ta den, det är förort för mig. Det finns en stämning i t.ex. Huddinge, Farsta, Kista, Hässelby Strand som det är en utmaning att försöka fånga. Utan att hamna i varken aht eller kärlek...

Bosse;ha det bra på rean och på slutmålet. Det är kul att vara uppkopplad.

2009-05-18 @ 20:47:56
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Intressant. Tror jag förstår din tanke. I så fall tror jag du hittat något. Ta femte fotot Hökarängen med den lustiga parkvägen indelad i tre fält. Det brukar vara ett streck, för att dela på cyklister och gående. Vem ska nyttja det tredje fältet, barnvagnar? Men den bilden, med fröna på asfalten, får mig osökt att fara till förorten Skogås där jag själv blev tonåring. Så jag tror du fångat något, om inte helt så på god väg. Låter som ett mycket intressant projekt, väl värt en utställning (när du samlat på dig lite foton). Svårt vinna över influensan, matt så jag kan stå och dö ;-) Ha en bra dag, om du kan (och det kan du säkert!) :-)

Postat av: ElStiffo

Friskna till! Det är en löparbana, men utan andra referenser än strecken så är det inte helt uppenbart. Som sagt, krya på dig!

2009-05-19 @ 22:08:12
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0