Panic!!!

Här finns en fin sak; http://jasoneppink.com/totalcrisispanicbutton/



Kommentarer
Postat av: Erik

Panik, för vem? Sant med dessa panikknappar eller något Jason gjort? Ett mysterium!

Angående din kommentar på mitt dubbelbidrag: Men, vadå kopiera, det är ju de två Ericson-segelbåtarna som seglade runt i Volvo Ocean Race som var ute och "luftade" seglen när jag var på Värmdö och Skepparholmen Spa!

Nu var jag och kollade lite mejl, hmm, syntoväsen... hmm. Tål att tänka mer på, hmm.

Postat av: ElStiffo

Det är klart att du inte har kopierat. Det var bara min första tanke eftersom båtarna är så lika. Jaha, nu vet man det; du kollar mailen nån gång i veckan,,,;-)

2009-08-30 @ 22:37:41
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Allting är beroende på vad som sker i övrigt i mitt liv. Ibland är e-post en väldigt världslig sak (som Karlsson sa...), ibland får det hög prio. Allt beror på livet mitt. Aldrig falla in i rena rutiner, så därför lär jag väldigt snart flytta bloggen ;-) Nää, men är trött på strulandet, funka inte alls igår.

Tjaa, se detta nästan som ett mejl, taadaa!

2009-08-31 @ 16:54:49
Postat av: ElStiffo

Precis när man tror att andra är som en själv, det är då man/jag tänker fel. Jag glömmer bort att inte 'alla' kollar sin e-post varje dag. Och även om jag inte är vidare vän med mina rutiner jämt, så behöver jag dom för att det inte ska bli för löst...

2009-08-31 @ 19:36:01
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Rutiner och dylikt har jag på jobbet. Privat vill jag mest bryta mot allt :-) Vilket kanske inte ses med fullt förstående ögon från vänners håll. Kanske jag skulle satsa på skriftställning via gamla hederliga "bref" och på så vis lugna ner kommunikationen lite..? ;-) Bara jag får ordning på hemmadatorn, då blir det nog bättre rutiner också. Eller sätta fart på sms-tummen!

2009-09-01 @ 12:37:46
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Sms är fint! Har sett "District 9", extremt bra!

2009-09-01 @ 22:14:21
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0