Spararna flyr Nordea

"Gul haj"


"Hopplös"


"Passa dig"


"Ständig Bön"


"Under"


"Vad"


"Vi Alla"


"Zen"

Jag har varit för seg och trött för att rita något nytt. Det blir skåpmat igen.

Kommentarer
Postat av: Lena

sitter igen i Navaluengas "Locutorio" och tittar pâ din Och Bosses blogg. Jag blir glad av era bilder och texter, även av de pessimistiska...

2008-10-30 @ 21:04:13
Postat av: Erik

Inget fel på din "skåpmat" ElStiffo! Härliga bilder. Du det tog en stund innan jag såg den gula hajen, hi, hi. Härliga färger, snygg tavla, precis som "Under" den fångade mitt intresse först. Livligt! Så här i "Halloween-tider" blir "Vi alla" lite kuslig tycker jag. Slutligen "Zen" skulle jag gärna se större, "roligt" collage. Ja var ska man söka det?

Hoppas du får en helg med utrymme för ny kreativitet som snart kan synas här...

Jag funderar vidare på detta med hur göra med "skåpmaten". Folket behöver dina konstverk! :-) Fast de vet inte om det ännu ;-)

2008-10-31 @ 10:32:40
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: snurran

"Gula hajen" är så fin. Jag håller med om att du borde få visa dina bilder för fler. Bilderna är spännande, inspirerande, känslosamma, vackra, besvärliga ibland. Ja, ger upplevelser !

2008-10-31 @ 14:48:13
Postat av: ElStiffo

Tack Lena o Erik o snurran. Understilen vill jag fortsätta med.Något liknande Gul haj har jag inte gjort på många år men tänker pröva igen nu i helgen, redan ikväll när jag kommr hem från jobbet. Det är bra om Vi alla är lite otydbar, människor berättar alldeles för lite om sig själva för varandra. Det är det den handlar om, för mig...

Hopplös är ju extremt ledsam, ingen utväg alls. Vad kan symbolisera tråkiga rutiner och inga utsikter om bättring tänkte jag och gjorde den.Inte så ofta jag kör en bild utan text om jag vill något exakt.

2008-10-31 @ 17:10:38
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0