Ett litet tips

Fint men lite ledsamt http://drawn.ca/2008/10/03/we-sing-the-forest-electric/ 
Ha en trevlig helg alla 3 som brukar titta hit ibland!

Kommentarer
Postat av: Bosse

Hm, varför önskar han trevlig helg på en onsdag, tänkte jag. Sen blev jag varse den sanna verkligheten. I alla fall var det en fin liten video med de jammande djuren i skogen, och sorglig också, som du skrev. Jävla människor! Kände igen en del av instrumentljuden från Garage Band.

Trevlig helg till dig också (fast egentligen har jag upphört med den där frasen).

2008-10-03 @ 14:50:52
Postat av: ElStiffo

Den enda fraseologi som är ok är Charlie Parkers

2008-10-05 @ 15:14:52
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Tjena mittbena. Ja, så är det väl i verkliga livet också. Jag får sluta tro så förbaskat gott om människorna. Vi är råa. Gillar att dödandet sker på distans i filmen, behövs inget synligt blodbad. Härlig stund där i gläntan, ja innan jägarna tog sin uppgift på allvar.

Svar på ett äldre inlägg hos mig som försvann och som du undrade över i en annan kommentar ElStiffo. Jag tror jag lägger in film två igen på min blogg! Det är ju min blogg och mina val? Så kan du få kommentera ;-) Men den första var väl för "sexig" för att falla bloggarna i smaken. Den levde under en dag helt utan kommentarer och jag valde att fimpa det. Tala om självcensur. Tillbaka från skräpets högborg... ja rent var det inte ens i öknen (inte nära bosättningarna i alla fall). Tjaa, vi får se, men jag diggar, precis som du, musikvideotvåan mer än den första!

2008-10-06 @ 14:24:01
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Jamen nu snackar vi ALLVAR! Det där med självcensur är ständigt lika aktuellt! Tänk att sex-nakna kroppar-sexualitet o.s.v. ska vara så laddat. Tja, att det är laddat kanske inte är så konstigt MEN att det i sin tur måste leda till att det ska talas tyst om och absolut inte beskrivas grafiskt är ganska så trist...

2008-10-06 @ 15:45:29
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0