To 11 dec-08


"Rulle"
Fult namn, ful gubbe. Vem är han? Vad vill han? Röstar han? Dricker han alkohol?


"Bad"


"Lek"
Och ibland leker man...

Kommentarer
Postat av: Bosse

Rulle är en ny bekantskap för mig. Skulle gärna vilja träffa honom igen.Som färgälskare diggar jag "Lek" till max.:-)

2008-12-11 @ 19:19:05
URL: http://bosse67.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Rulle verkar vara ganska mycket "vit man". Men jag har inte lärt känna honom så mycket ännu.

Och "Lek" var hur nära som helst att bli självcensurerad.Nu på vägen till jobbet kom jag på en anledning till att jag inte kan tänka färg digitalt på samma vis som på papper.Med vattenfärg kan man ju blanda färger och jag är van vid det.I datorn måste jag leta efter färger och det blandas aldrig spontant.Hur ska jag komma förbi det? Och få det hela mer spontant?

2008-12-12 @ 09:01:40
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: snurran

Dagens kick ! Nu åkte humöret ett snäpp. Som gammal plåtis uppskattar jag verkligen "BAD" bilden. En spännande känsla. Kanske lite otäckt också. Lever han eller bara flyter ? Otroligt läcker kontrast med den röda linan på tvärs.

Jag gillar också färgerna i "Lek" förstås men den där lilla feta kaningubben undrar man vem det är ?

Jag tycker också du ska ställa ut.....

2008-12-12 @ 12:12:17
Postat av: ElStiffo

Tack Snurran."Bad" är verkligheten som form.När jag tittar på bilder efteråt så tänker jag oftast "Hur ska jag komma vidare med det?(och det och det...)Med "Lek" tänker jag att jag borde sluta och vara så lat och börja använda lager och att jag ska rita mer i PhotoDraw där det finns mer lätttillgängliga färger.

2008-12-12 @ 13:03:58
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Nu har jag vilat mina ögon på de tre bilderna flera gånger utan att ge mig till känna ;-) Hög tid! So here we go...

Tycker ditt resonemang kring "Lek" var intressant att följa. Jaa, hur leker man sig förbi en del teknik? Hur bli så "hemtam" att vissa klick och kommandon bara rinner förbi..? Jag har bara kommit på ett svar, hålla på, hålla på så mycket, hålla på så mycket att en del saker bara går på rutin, utan direkt tankeverksamhet. Som att gå, typ. Det gör vi ju bara... jag brukar i alla fall inte tänka tanken ”å så vänster fot en bit framför den högra” osv. (Kan tänka mig att jag som liten jobbade hårt på just detta, få motoriken att funka. :-)

Hur som helst finner jag lek mycket vacker :-) En livsbejakande bild. Varma härliga färger och alla ”glada” små krumelurer. Gillar den skarpt!

Vad du än gör ElStiffo, gör dig inte av med mobilkameran. "Bad" är ännu en fin oskarp bild, som ändå lyckas fånga hela badandet (på något sätt, kanske är det den kassa elektroniken).

Rulle är en lustig prick. Känner själv till två (nej fel tre med Sven Melanders tv-figur) med det smeknamnet. Den ena är en rolig prick, som förser mig med en hel del skoj via meljen... Den andra har jag en mer kluven relation till. Inte mycket alkohol där inte! Röstar alltid väldigt blått, har hela tiden en osynlig piska i ryggen som får honom att försöka klättra uppåt (med varierad framgång, frustreringen därav kan stjälpa över på bekantskapskretsen, mig inkluderad, men han har också roliga sidor). Tror han är ganska osäker bakom sin fasad (men vem är inte det?), har känt honom länge.

Du har hittat en skön typ, verkar inte så svårtecknad. Kanske låter du honom ta mer plats? Precis som Bosse så ser jag honom gärna igen, vill lära känna honom bättre ;-)

Dina bilder är som en liten ventil ibland, när vardagens jävligheter känns övermäktiga. Jag tittar in, betraktar, skrattar och kan ta mig an jävligheterna igen, stärkt, med ett leende på läpparna. Tack för det ElStiffo! Tror många skulle uppskatta dina bilder, men hur få alla dem att "hitta" dig? Snart är det jullov!

2008-12-16 @ 20:57:55
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Jag har varit sjuk igen. Lö kväll t.o.m.igår tisdag. Utförlig kommentar kommer. Ett MEGAstort tack för att du vill skriva så maffiga kommentarer. Det är jättekul!!!

2008-12-17 @ 08:57:28
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0