sön 7 dec-08Går den att läsa?

"Hello it's me"

Bibliotekspop
på Stockholms stadsbibliotek igår lö 14-16 var riktigt trevligt. Twig och Sad Days For Puppets
var bra. Elenette ännu bättre och Peter Morén från Peter, Bjorn and John bäst.
Nästa gång är den 10 januari. Missa inte om du gillar pop. Kommentarer
Postat av: Erik

Vilken snygg Borax! Tänkvärd! Väldigt snyggt färglagd, gillar verkligen :-) Jodå, jag kan i alla fall läsa (surfar med Explorer) Borax långa monolog. Jaha, så den blev till 2001..? Borax, lite av en slags dagbok för dig?

Hello it's me är grafiskt snygg! En vacker tuschteckning. Hann du förbi Kungsan och konstutställningen i "Sverigehuset"? Må gott "where ever you are" I ett infall på morgonen köpte jag AB med Il Divos julskiva "The Christmas Collection". Inte ett öga torrt på jobbet här inte! :-)

Lev långsamt!

2008-12-09 @ 09:40:58
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Men just Borax "Så mycket...", så tycker jag idag också. Nästan ännu mer. Inte är det vad världen behöver precis; en ny bok, ett konstverk eller en till poplåt...Mat, skydd och medicin är mer av nöden.

Il Divo måste vara skön sentimusik.Har funderat på den själv. Fast jag skulle inte ha något emot Il Devo. Kul att du gillar färgen. Det var ett hemskt pillrande med att få bort alla ränder. Den är nämligen ritad i en anteckningsbok på pendeln, på väg hem från jobbet. Ska jag lägga ut orginalet som jämförelse? "Hello it´s me" är ju en Todd Rundgrenlåt. Något skulle den heta. Fast det är min humor också med något sjöborreaktigt som presenterar sig lite högtidligt på engelska...

Lev väl!

2008-12-09 @ 11:51:22
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Lena

Har inte haft tillgâng till (och tid för) internet pâ länge, men idag var det kul att âterse Borax. Min äldsta hund Thor hälsar att olika krafter sliter i honom ocksâ (tikar, hemlojalitet, leklust med son Rocco som plötsligt kan förbytas till rivalitet...),Rocco (nästan 50 kilo och snart nio mânader) hälsar och säger att "alla dessa pinnar att bita i, katter att springa efter, människor att hälsa pâ....mmm" och Freaky (övergiven valp som bosatt sig utanför min trädgârd) säger att lycka är att fâ mat varje dag och dâ och dâ fâ tumla om och rusa runt med Rocco...

2008-12-29 @ 19:36:28
Postat av: ElStiffo

Lena! Va kul med dina hundar. De verkar mindre störda än Borax. Trevligt att du fått tid att titta in på sidan. Om du skickar en bild på hundarna till Bosses mail så kan jag lägga ut den här på ElStiffo eller att du får min mailadress av honom. Eller inget :-)

2009-01-03 @ 19:12:34
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0