Sååå braaa

Här har vi en som kan rita; http://jb-jonathanburton.blogspot.com/
(livet är för kort :-)

Kommentarer
Postat av: Erik

Vilken läcker snubbe. Duktig illustratör. Gillar att han visar upp ratade skisser mm och inte bara de magiska "final work". Verkar rätt öppen i stilen, vilken trevlig bekantskap du förmedlar ElStiffo! Tack för den länken ;-). Har du själv blivit lite av J. Tvivlaren? Låt inte detta geni hindra ditt eget tecknande för att blomma. Vi gillar dig med! Du är bäst, i kranskommunerna :-)

2008-12-18 @ 19:56:12
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Bosse

Och jag håller som vanligt med föregående skribent, både vad gäller Jonathan Burton och ElStiffo. Möjligen avviker jag beträffande J Tvivlaren och undrar i all ödmjukhet om det möjligen är T Tvivlaren som avses? Vara hursomhelst med den saken, Burtons sida är guld. Och där finns också länkar till hur många sajter som helst att betitta och beläsa för den som tid haver. Tack för tipset!

2008-12-19 @ 01:46:34
URL: http://bosse67.blogg.se/
Postat av: Erik

Ja naturligtvis är det T Tvivlaren som åsyftas. Jag var inte så uppmärksam under söndagsskolan :-) Bibeln ligger här hemma, men öppnas och läses inte så ofta...

Nu har jag börjat länka mig vidare... Burtons sida är matig! Ja utöver hans egna illustrationer ;-) Bra tips i tipset där, "trötte" Bosse!

(Jo, jag har läst ditt inlägg men ej hunnit kommentera.)

Ha nu er riktigt skön helg ElStiffo!

2008-12-19 @ 07:12:55
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Nä, Erik, jag låter mig inte hindras. Jag bara tänkte att det tar ett liv att bli superbra på att teckna...Kranskommunerna ska blomma.Det har alltid varit mitt motto. Just det; ha det mysigt och konsumera inte så mycket kära medbloggare!

2008-12-19 @ 09:52:55
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Erik

Vet inte när du kommer att se detta ElStiffo, men du har en present att hämta på min blogg. Vad du sedan gör är upp till dig... Ville visa min uppskattning för din trevliga blogg med detta härliga bildflöde! Sådant behöver uppmuntran :-)

Ha en skön jul men mycket tuschstreck!

2008-12-22 @ 22:39:42
URL: http://erik56.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0