Ny vecka


"Min bror"


"-77?" Det är jag med trumman...


"Staden" mera kludd


"Känsla" ännu en myllerbild, funkade bra att runda till den

Kommentarer
Postat av: Erik

Vilken härlig bild -77 :-) Blir otroligt nyfiken på vad som sker i bilden och vad som skedde före och efter fotot togs. Påminner lite om Gärdesfesterna, då många "spökade ut sig" och deltog med lust...

Den sista teckningen (är det med datorn?) grep tag i mig, häftig och lite småkrypande olustig på en och samma gång. Intressant, skulle kanske en konstkritiker uttrycka sig!

Fotot "min bror" fick mig att gapskratta. Helt underbart foto, helt crazy. Bara för mycket. Tänk om vår Kung lät sig plåtas på det sättet ;-) Eller Fredrik, vår stadsminister (fast skillnaden är ju minimal mot vanligt foto och ditt "min bror").

Såg "tv-debatten" igår i SVT och då hade jag själv lust att göra som din bror... Snudd total avsaknad av retorik, ja inte alla, men flera. Dålig debatt, hände nästan ingenting. Lamt och som sagt Sahlin med flera saknade förmågan. Tillbaka med Hermansson eller Palme, då var det drag under skosulan!

2008-10-13 @ 16:02:01
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Om 77 ska jag berätta på nästa OBE-träff...

Min bror är en av mina favoritbilder.Liksom vardagssurealism. Den sista är kludd men gjord till ett klot i datorn. Jag gillar det där hotfulla, en ond galax? Eller vår egen mörka sida?

2008-10-14 @ 10:33:02
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Aron

Jag tycker också om bilden -77. Vad var det för flaggor som vajade i bakgrunden? Skulle sådana scener kunna utspela sig idag?

Min bror-bilden känns väldigt skön och avslappnad på något sätt. Skulle "vardagsrealism" kunna vara en passande beskrivning? Fast å andra sidan ser huvudet inte så vardagligt ut.

Hmmm...

2008-10-14 @ 20:31:58
Postat av: ElStiffo

-77 är en privat fest i Hagaparken innan det blev förbjudet med alkohol där. Vi klädde ut oss och hade egna vimplar och flaggor för att det är kul.Minst 15 personeer var det nog.

Vardagens realism är nog så udda ibland tycker jag.

2008-10-15 @ 08:04:36
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: snurran

Bilden från Hagaparken är helt underbar.Man blir skitnostalgisk för det är precis som en tid som inte är längre. Då när alla alltid demonstrerade första maj. När Gärdesfesterna var jättestora och helt galna. Jag var rätt liten i början men har väldigt intensiva minnen. När Jordcirkus jobbade på och man fortfarande ägnade sig åt fredliga ickevåldsdemonstrationer. Hur är det nu ? Det finns väl nu med antar jag men annorlunda. Men inte dom där ständiga musikfesterna som var överallt alltid.

Hej så länge.

2008-10-16 @ 09:39:05
Postat av: ElStiffo

Det var verkligen andra tider då MEN det är andra tider nu också! Musikfesterna saknar jag. Att de var små och lokala, en del av dom. Nu som då lever det saker i det fördolda, vad händer just nu som vi inte vet om, som inte meddelas i den stora mediavågen?

2008-10-16 @ 11:44:59
URL: http://elstiffo.blogg.se/
Postat av: Harmonie

"Min Bror"



-Helt oootroligt, jag minns den bilden, länge sen - skildrar "perfekt" verkligheten av honom i nutid, under vissa sk "försvinna perioder". Kul! Å TACK !

2008-10-20 @ 11:35:53
Postat av: andrea

HAHAHA! pappa, du måste visa mig dendär bilden med flaggorna :P

2008-10-24 @ 22:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0